Înștiințare privind asigurarea obligatorie a locuințelor

29. Martie 2018

Cine nu își asigură locuințele aflate în proprietate, nu beneficiează, în cazul producerii unuia dintre dezastrele naturale, de nici un fel de despăgubiri.

 

Având în vedere Legea 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuințelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren și inundațiilor, persoanele fizice și juridice sunt obligate să își asigure împotriva dezastrelor natural, toate construcțiile cu destinația de locuințe, din mediul urban sau rural , aflate în proprietatea acestora și înregistrate în evidențele organelor fiscale .

Totodată vă informăm, că potrivit articolului 22, alin.(1), din legea nr.260/2008, persoanele fizice și juridice, care nu își asigură locuințele aflate în proprietate, în condițiile legii, nu beneficiează, în cazul producerii unuia dintre dezastrele natural definite potrivit prezentei legi, de nici un fel de despăgubiri de la bugetul de stat, sau de la bugetul local pentru prejudiciile aduse locuințelor.

Conform celor sus menționate vă rugăm să încheiați în cel mai scurt timp, o asigurarea obligatorie privind locuințele aflate în proprietatea dumneavoastră.Distrugeţi ambrozia!

3. Aprilie 2018

În scopul distrugerii buruienii ambrozia şi al prevenirii răspândirii acesteia, proprietarii de terenuri vor desfăşura periodic lucrări de întreţinere.

Scrisoarea Pastorala a Preasfințitului Virgil Bercea la Sărbătoarea Învierii Domnului

6. Aprilie 2018

„Ridicați ochii voștri și priviți holdele, sunt în pârgă, gata pentru seceriș (cf. Io 4, 35)”

Ziua Poliției române - activități extrașcolare

27. Martie 2018

Ziua Poliției române sărbătorită prin activități extrașcolare la Școala Gimnazială “Zelk Zoltan” Valea lui Mihai: Concurs desene la clasele primare: cls. 0 -cls. - a IV -a, concurs traseu biciclete la clasele V-VIII.

Cum salvezi o barză

23. Martie 2018

Valul de frig a adus sute de apeluri și sesizări de berze albe aflate în pericol. Dar NU toate au nevoie să fie salvate.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: