"Micul nostru oraș să fie cunoscut la peste 24 000 de km"

20. Aprilie 2018

COLEGIUL AGRICOL NR. 1 VALEA LUI MIHAI PARTICIPĂ LA ULITIMA MOBILITATE TRANSNAȚIONALĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI „WE BELIEVE IN A BETTER EUROPE".

 

Proiectul Erasmus + „We believe in a better Europe”, se derulează pe o perioadă de 3 ani, 2015-2018, cuprinde trei aspecte fundamentale și anume: reciclarea deșeurilor (cantitatea produsă de fiecare țară și identificarea de metode prin care se poate reduce această cantitate), poluarea apei (metode de prevenție a poluării apei, dar și de identificare a unor surse alternative de apă potabilă) și energie electrică ( cum se poate reduce consumul de energie electrică, sau daca se poate prin reciclarea deșeurilor să se găsească noi modalităși de producere a electricitate).

În cadrul proiectului s-au realizat mobilități de predare învățare la care au participat elevi și profesori însoțitori și mobilităși transnaționale la care participă cadre didactice, una din aceste mobilități s-a desfășurat în perioada 19-26 Martie 2018, în Papeete-Tahiti, din Polinezia Franceză, unde au fost prezenți și delegațiile partenerilor de proiect din Polonia și Grecia. La această mobilitate transnațională au participat membrii din echipa de implementare a proiectului : doamna director Zeffer Timea-Erszebet, doamna director-adjunct Derșidan Ștefania-Anica și prof. Andrei Bogdan.

Activitățile vizate în această mobilitate au fost: evaluarea fazelor anterioare ale proiectului, precum și a fazei actuale în care se află proiectul, vizită la școala din Papeete , unde s-a observat desfășurarea orelor din cadrul școlii si cunoașterea specificului școlii , a metodelor și procedeelor didactice. De asemenea au fost realizate și următoarele activități: vizite de documentare, discutarea metodelor de tratare a apei provenită din apa freatică, de mare sau ploaie,modalități de realizare a ultimului produs intelectual, anume, expoziția de apă și deșeuri, care are ca scop conștientizarea populației locale cu privire la consumul excesiv de apă și reciclarea corectă a deșeurilor.

La finalul întâlnirii s-a stabilit o strategie de elaborare a raportului final al proiectului. Pe toată perioada mobilității partenerii și-au manifestat aprecierea și recunoștința fiecăruia dintre ei față de modul responsabil în care s-a lucrat și față de buna desfășurare a tuturor activițăților derulate.

Acest proiect a dat șansa ca micul nostru oraș să fie cunoscut la peste 24 000 de km.

         Echipa de proiectSpălare programată a rețelelor de alimentare cu apă

14. Iunie 2018

Furnizarea apei potabile se va întrerupe în intervalul orar 05 – 18.

Acțiune de prevenire a consumului de droguri !

18. Iunie 2018

În data de 13.06.2018 la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai a avut loc o acțiune de prevenire a consumului de droguri în cadrul campaniei locale Fii tu! Fără droguri, fără violență !, acțiune desfășurată cu sprijinul Centrului de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Bihor și Jandarmeria Bihor.

SALCÂMUL ÎN FLOARE – Ediția XXVI.

20. Aprilie 2018

PROGRAMUL FESTIVALULUI „SALCÂMULUI ÎN FLOARE”– Ediția XXVI,17 mai – 20 mai 2018.

Donare de sânge: 18 aprilie

16. Aprilie 2018

Se organizează donare de sânge la data de 18 aprilie, ora 8 - 12, în incinta Centrului de Sănătate.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
2012 - 2015
Hosted by: