Să fim vigilenți!

16. Iulie 2020

Să fim mai atenți și să avem grijă unul de altul!

 

Pentru înlăturarea unor neînțelegeri și evitarea panicii, vă aducem la cunoștință, că un elev din localitatea noastră, care a mers cu echipa de fotbal într-un cantonament în Ungaria, a fost depistat pozitiv în urma testării cu COVID-19.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Bihor a hotărât reluarea testului pe teritoriul României. Rezultatul va fi comunicat până la ora 18:00,  ziua în curs.

Până la ora comunicării, în opinia autorităților sanitare, acest caz nu există, nefiind înregistrat. Se vor lua măsuri reparatorii și o eventuală anchetă epidemiologică, doar dacă rezultatul testului COVID-19 va fi pozitiv.

Până atunci, noi, locuitorii orașului Valea lui Mihai, trebuie să fim atenți cu vigilență crescută, să respectăm indicațiile pentru protecția anticovid printre acestea fiind spălatul pe mâini, distanțarea socială și purtarea de măști de protecție.

Prin colaborarea cu Direcția de Sănătate Publică – Bihor în cazul unui rezultat pozitiv, noi, autoritățile locale, împreună cu dumneavoastră, localnicii orașului, vom proceda la luarea de măsuri pentru evitarea răspândirii virusului.

Acesta nu este momentul cuvintelor mari sau al răspândirii de vești nefondate vă vom ține la curent cu informațiile autentice.

Să fim mai atenți și să avem grijă unul de altul!În data de 31 iulie 2020 pe raza localitâții Valea lui Mihai se vor repeta lucrările de dezinsecție

27. Iulie 2020

În atenția apicultorilor!

STIMAȚI LOCATARI AI BLOCURILOR DIN CENTRUL ORAȘULUI VALEA LUI MIHAI!

3. August 2020

Întâlniri cu cetățeni.

STIMAȚI LOCATARI AI CARTIERULUI DIHENES!

14. Iulie 2020

Întâlniri cu cetățeni.

ilustrație

Anunț de deratizare, dezinsecție și dezinfectie!

9. Iulie 2020

În data de 13 iulie 2020 pe raza localitâții Valea lui Mihai se vor efectua lucrări de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a spațiului public.

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: