"Violența nu este o soluție! Înțelege și dă mai departe!"

5. Decembrie 2018

Elevii și profesorii Colegiului Agricol Nr.1 din Valea lui Mihai împreună cu specialiștii Fundației Lampas, care funcționează sub subordinea Eparhiei Reformate de pe lângă Piatra Craiului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, Compartimentul de Prevenire și Combatere a Criminalității și liderii orașului Valea lui Mihai au atras atenția și în acest an în rândul cetățenilor asupra faptului că violența nu este o soluție!

 

În data de 28 noiembrie 2018 elevii și profesorii Colegiului Agricol Nr.1 Valea lui Mihai împreună cu specialiștii Fundației Lampas, cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție a județului Bihor, Compartimentul de Prevenire și Combatere a Criminalității și liderii orașului Valea lui Mihai au organizat campania de prevenire a violenței. Data de 25 noiembrie este marcată Ziua Internațională pentru Eliminarea Violențai asupra Femeilor, cu această ocazie au avut loc mai multe acţiuni de informare în județul Bihor pentru a sublinia faptul că violența este un fapt real, dar fiecare dintre noi putem să contribuim la reducerea acestui fenomen, acolo unde trăim, unde lucrăm. Prin acțiunea noastră am transmis acest mesaj persoanelor din jurul nostru.

Motto-ul campaniei noastre de prevenire: Violența nu este o soluție! Înțelege și dă mai departe!/ Az erőszak nem megoldás! Ezt értsd meg és add tovább!o

La această campanie au participat aproximativ 170 de elevi și 12 cadre didactice, care, purtând tricouri și șepci și prin intermediul afișelor, au atras atenția trecătorilor asupra importanței prevenirii și combaterii violenței. Cu mare entuziasm, elevii au pornit de la Colegiul Agricol spre centrul orașului, unde doamna directoare Zeffer Tímea – Erzsébet a salutat participanții la campanie, le-a mulțumit pentru inițiativă și a atras atenția asupra faptului că violența este arma celor slabi și trebuie să o eliminăm din viața și comunitatea noastră.

Elevul Ádám Deák a sumarizat în limba maghiară și eleva Orosz Enikő-Tünde în limba română scopul campaniei noastre, urmând ca domnul primar al orașului Valea lui Mihai, József Nyakó, să mulțumească tuturor pentru cooperare și organizarea campaniei, care se află deja la a treia ediție. Primarul a mulțumit în mod special Fundației Lampas, principalul promotor al acțiunii și a lăudat activitățile utile ale organizației.

A preluat cuvântul coordonatorul Fundației Lampas, Ottilia Vura, care le-a mulțumit elevilor pentru entuziasmul cu care participă activ an de an la această campanie împotriva violenței, încurajându-i să nu renunțe și să continue lupta împotriva acestui fenomen, oriunde s-ar afla. Campania a continuat la Sala de evenimente Gödör, unde toți vizitatorii au putut viziona desenele realizate pentru această ocazie de către elevii Colegiului Agricol Nr.1 Valea lui Mihai. Fiecare desen a exprimat explicit sau implicit faptul că violența nu este o soluție și trebuie să luăm atitudine dacă observăm astfel de lucruri, fie în comunitatea de clasă, fie în mediul nostru înconjurător.

Campania de prevenire a fost implementată cu succes. Au existat multe feedbackuri pozitive atât din partea elevilor cât și din partea specialiștilor, astfel de campanii și acțiuni trebuie continuate deoarece vor avea rezultate pe termen lung.

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim tuturor celor care au făcut posibil ca această campanie să se realizeze!

      Prof. Gergely Tamás Mersul trenurilor 2018 - 2019. Anunţ despre ultimele modificări

11. Decembrie 2018

Mersul trenurilor în stația Valea lui Mihai se prezintă după cum urmează.

Să redescoperim patriotismul!

13. Decembrie 2018

Eleva Ionoi Victoria Cristina din clasa a X-a A de la Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai a obținut Premiul I cu lucrarea “Micul Prinț în căutarea patriotismului”.

Acțiune de voluntariat din cadrul campaniei comunitare S.N.A.C.

3. Decembrie 2018

Săptămâna legumelor și fructelor donate la Colegiul Agricol nr. 1 Valea lui Mihai în cadrul acțiunii comunitare S.N.A.C.!

1 Decembrie –100 de ani de România la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai !

3. Decembrie 2018

1 Decembrie –100 de ani de România la Colegiul Agricol nr.1 Valea lui Mihai!

 
 
În cazul unor eventuale probleme de protecția consumatorilor accesați:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Toate drepturile rezervate ©
Orașul Valea lui Mihai
Hosted by: